Top locatie voor een top vakantie.

Rated 5,0 out of 5
september 5, 2023

Heerlijke 14 daagse vakantie gehad in Moraira. De vakantie woning was super. Wij waren met ons gezin 4 personen. Heerlijk huis met alles erop en eraan. Heerlijk buiten gezeten en natuurlijk hebben wij genoten van het zwembad. 14 dagen top vakantie met het gezin, prachtig weer in een prachtige omgeving. Wij gaan zeker terug komen. Dank Elise voor de super service!!!?

Familie van Rooij

Fijn en schoon appartement

Rated 5,0 out of 5
juni 28, 2023

Heerlijk overwintert, fijn appartement met groot terras , mooi zwembad , strand prima met heerlijke restaurants, fijne keuken en prima bedden ,genoten , dank Jacqueline voor fijne ontvangst.

Herman en Tiny Bosma

Heerlijke week gehad in Moirara Casa Carpe Diem

Rated 5,0 out of 5
juni 28, 2023

Vandaag weer thuis na een heerlijke week in Casa Carpe Diem. Wij hebben genoten van de prachtige omgeving en de rust. Liggend in een prachtige omgeving. Je waant je in het Paradijs, met prachtige bloemen en planten. Het huis is van alle gemakken voorzien, aan alles is gedacht. En niet te vergeten ontzettend schoon! Het zwembad is heerlijk en in je achtertuin. Moirara is een heel gezellige plaatsje met genoeg eet gelegenheden. Heerlijke baaien, leuke winkeltjes om te shoppen. Kortom de moeite van het ontdekken waard!

Gerrit en Ria Brouwer-Schiphorst

Heerlijke plek, fijn huis!

Rated 5,0 out of 5
maart 30, 2023

We hebben zo heerlijk overwinterd in Casa Carpe Diem!

Het huis is goed en sfeervol ingericht, heel compleet. Echt aan alles is gedacht. Ook een kaasschaaf 😂

Het is rustig, comfortabel en schoon. Contact met verhuurder is super soepel en ontspannen. Het zwembad werd tijdens ons verblijf gerenoveerd, dus dat zal binnenkort helemaal nieuw zijn en van toegevoegde waarde in de zomermaanden. Wij hopen volgend jaar weer terug te gaan!

Angelique

Prachtige plek, heerlijk huisje!

Rated 5,0 out of 5
januari 17, 2023

Wij hebben Casa Carpe Diem voor 6 maanden gehuurd en vinden Moraira & omgeving prachtig. Het huisje licht op een mooie locatie dicht bij het centrum van Moraira maar toch met rust voor de deur. De buurman Patrick is een zeer vriendelijke man, waar je elke keer dat je hem tegenkomt een gezellig praatje mee kunt maken.

Er is een groot zwembad aanwezig waar je tijdens de warme dagen je verkoeling kan zoeken en het huis is van alle gemakken voorzien.

Het huisje was schoon opgeleverd en zag er strak uit!

Jamie-lee
Sluit Menu